Inspiration og udvikling 

Med et abonnement på idrætsplatformen sportsbasics får du ikke kun adgang til de 27 specielle øvelsesprogrammer til idrætsundervisningen, og adgang til træningskoncepter til 15 specifikke idrætsgrene, men også adgang til mere end 1.100 øvelser som små videoklip, hvor du kan sammensætte og gemme dine egne undervisningsforløb.

Niveau opdelt træning

Der findes 5 sværhedsgrader i de fleste øvelser. Fra A til E, hvor A er det letteste. Det betyder, at du let kan finde et niveau for fysisk udfordring, som passer til eleverne i din klasse.

Vis alle øvelserne på storskærm

Alle undervisningsprogrammer findes som små videoklip med tilhørende instruktion, og kan vises på storskærm, PC, iPad, Tablet eller Smartphone.

Kan du selv lave håndstand?

Det behøver du ikke. Med videoerne kan du vise alle øvelserne for dine elever, og de færdige lektioner hjælper dig med at lære og træne eleverne i at slå kolbøtter, lave håndstand, vejrmøller og alle de mere end 1.100 andre sjove og udfordrende øvelser.

Gem dine favorit øvelser

Hvis der er øvelser, som du ofte anvender i idrætsundervisningen, kan du samle dem i mappen "Mine øvelser". Så kan du let finde dem, når du skal lave et nyt træningsprogram

Bevægelse i skolen 

Som hjælp til at sætte skolen i bevægelse finder du i Sportsbasics en lang række øvelser, der kan bruges både i klasseværelset, på sportspladsen, i idrætshallen, i lokalområdet, i skolegården og ude i det fri. Ved valg af øvelserne kan du filtrere dem efter kropsdel, funktion og idrætsgren samt efter sværhedsgrad. Alle øvelserne ledsages af en kort video-film, der viser, hvordan øvelsen udføres.

Kom i gang med Sportsbasics 

Tegn et skoleabonnement, der giver adgang for op til 12 lærere.

Vælg mellem de 80 færdige lektioner, der er specielt udviklet til idrætsundervisningen eller bliv inspireret af det store videobaserede øvelsesbibliotek

med mere end 1.100 øvelser.

Tilmelding for en idrætslærer
Adgang for 1 lærer


 • Du får ubegrænset adgang til sportsbasics.com
 • Adgang for alle dine elever
 • Intet oprettelsesgebyr
 • Abonnementet kan altid sættes på pause eller opsiges 1 måned før udløb.

 • DKK 39,- pr. md.Skoleabonnement
Adgang for op til 12 lærere


 • Op til 12 lærere får ubegrænset adgang til sportsbasics.com
 • Adgang for alle deres elever
 • Intet oprettelsesgebyr
 • Abonnementet kan altid sættes på pause eller opsiges 1 måned før udløb.
 • DKK 3.000,- for et år
  (5 lærere DKK 1.700,- pr. år)


Følg os på Facebook, Twitter eller Instagram for vore seneste nyheder og tips 

Bøger om fysisk træning

Af Mats Mejdevi

TRÆNING MED KROPPEN
Fysisk grundtræning for børn og unge.

Indbinding: Spiralryg


I denne bog giver Mats Mejdevi inspiration til lærere og elever i at bruge kroppen som træningsredskab.

Bogen tager udgangspunkt i træningen af 10-15 årige, hvor det netop er vigtigt at træne og udvikle de fysiske færdigheder, men bogen kan naturligvis bruges af alle. Efter den indledende teoridel følger 50 forskellige øvelser, beskrevet trin for trin. 

kr. 150,- (rabat ved større antal)

Af Mats Mejdevi

BEVÆGELIGHED
Bedre grundtræning, bedre præstation.

Indbinding: Spiralryg


God bevægelighed giver de bedste forudsætninger! I denne bog gennemgår Mats Mejdevi, fysisk træner og skaber af Sportsbasics, en af de vigtigste og mest grundlæggende fysiske færdigheder, nemlig bevægelighed.

Bogen har som mål at inspirere lærere, sportstrænere og aktive idrætsudøvere i at fokusere mere på bevægelighedstræningen, så kvalitet og udbytte af træningen kan højnes og risikoen for skader mindskes.

Bogen indledes med et teoriafsnit og herefter følger 50 forskellige øvelser, beskrevet trin for trin. I samme serie findes også bogen: Træning med kroppen.
kr. 150,- (rabat ved større antal)