Køb bogen "Træning med kroppen" eller "Bevægelighed"

Udfyld formularen og klik på "Send", så sender vi bogen/bøgerne til dig.

En bog koster Dkr 150,-  (v/10 stk. kr. 135,-, v/50 stk. kr. 115,-m v/100 stk. kr. 100,-)   

EAN Faktura. Hvis bogen/bøgerne skal betales med elektronisk faktura med brug af EAN nummer, som skal sendes til en institution, så tilføj EAN nr., faktura-adresse, reference nr, så sender vi den direkte.

 

"Træning med Kroppen"
"Bevægelighed"
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Ja tak!
 
 

Af Mats Mejdevi

TRÆNING MED KROPPEN
Fysisk grundtræning for børn og unge.

Indbinding: Spiralryg


I denne bog giver Mats Mejdevi inspiration til lærere og elever i at bruge kroppen som træningsredskab.

Bogen tager udgangspunkt i træningen af 10-15 årige, hvor det netop er vigtigt at træne og udvikle de fysiske færdigheder, men bogen kan naturligvis bruges af alle. Efter den indledende teoridel følger 50 forskellige øvelser, beskrevet trin for trin. 

kr. 150,- (rabat ved større antal)

Af Mats Mejdevi

BEVÆGELIGHED
Bedre grundtræning, bedre præstation.

Indbinding: Spiralryg


God bevægelighed giver de bedste forudsætninger! I denne bog gennemgår Mats Mejdevi, fysisk træner og skaber af Sportsbasics, en af de vigtigste og mest grundlæggende fysiske færdigheder, nemlig bevægelighed.

Bogen har som mål at inspirere lærere, sportstrænere og aktive idrætsudøvere i at fokusere mere på bevægelighedstræningen, så kvalitet og udbytte af træningen kan højnes og risikoen for skader mindskes.

Bogen indledes med et teoriafsnit og herefter følger 50 forskellige øvelser, beskrevet trin for trin. I samme serie findes også bogen: Træning med kroppen.
kr. 150,- (rabat ved større antal)