Det siger de om Sportsbasics

Navn: Mette Jacobsen
Sport: Svømmer

Meriter: 36 VM og EM medaljer, været til OL 5 gange og i finalen hver gang (bedste placering nummer 4). 52 World Cup sejre.

"Øget kropsbevidsthed; Mats er god til at dele viden så man forstår hvorfor og hvordan.

Inspirerende, sjovt, hårdt, anderledes styrketræning men på den gode måde.

Her mange år efter bruger jeg stadig mange af øvelserne – og som fysioterapeut bruger jeg dem også i mit arbejde. Fordelen ved øvelserne er også at de kan laves i mange forskellige grader, så man ikke behøver at være i superform for at kunne udføre dem."
Navn: Viktor Axelsen
Sport: Badminton

Sportsbasics træning er med til at få min krop til at præstere på top niveau.

Uden Sportsbasics træning, ville risikoen for skader være væsentlig større.

Det er et unikt koncept.”Navn: Ulrik Wilbek
Sport: Håndbold

”I en tid, hvor fokus på talentudviklingen er enorm, tror jeg det er meget vigtigt at huske, at langt de fleste undersøgelser viser, at tidlig og ensidig specialisering mindsker motivationen og øger skadesfrekvensen.

Derfor er sportsbasics en meget vigtig brik i opbygningen af kroppen.

Grundtræning er grundlaget for alle idrætsgrene og sportsbasics fremmer i den grad koordination, bevægelighed, balance og styrke. Og så er det tilmed sjovt. 

I Dansk Håndbold Forbund har vi igennem en årrække benyttet os af Mats Mejdevi’s basisøvelser og opfatter konceptet som en klar skadesforebyggende foranstaltning.”

Navn: Peter Gade
Sport: Badminton


”Efter 10 år med Mats Mejdevi og Sportsbasics kan jeg kun give de varmeste anbefalinger.

Sportsbasics er en unik træningsform der bredt kan hjælpe atleter på absolut verdensklasseniveau samt børn og unge i alle aldre.

Denne kombination ses sjældent og er et bevis på alsidigheden og kvaliteten i Sportsbasics”Navn: Rory Mcilroy
Sport: Golf


"Mere bevidsthed om kroppens bevægelser og koordination. Styrker specielle områder som du har brug for i din individuelle port. Der er ikke behov for meget udstyr eller redskaber, så du kan lave de fleste øvelser hvor du end befinder dig.


Jeg kunne godt lide at arbejde med Mats; hans idéer var nyt for mig og han gør træningen sjov."


Navn: Frederik Löchte Nielsen
Sport: Tennis


Wimbledon vinder 2012 (Men's doubles)

"Det mest simple er selvfølgelig, at jeg er blevet stærkere. Mats's trænibng er meget relevant for min sport, og forbedrer mine kvaliteter på tennisbanen. Desuden er Mats træning skadeforebyggende, og jeg har i min tid med Mats ikke oplevet skader af relevans. Desuden har jeg forbedret smidighed,. bevægelse og mentalitet. Mats træning er også let at opretholde på rejser, hvilket er meget vigtigt for mig, der rejser ca. 30 uger om året.


Jeg har kun positive ting at sige. Mats er altid positiv og motiverende. Da jeg startede hos Mats var jeg utroligt langt bagud fysisk, men Mats har hjulpet mig og jeg vil fortsætte med Mats så længe han gider at have med mig at gøre."


Navn: Kasper Hvidt
Sport: Håndbold


EM Guld, 3 EM Bronbze, VM Bronze

"Da Mats er en levende øvelsesdatabase, sørger hans træning for, at man let kan holde sig skadesfri. Hvis man fornemmer overbelastning, har Mats altid enten en udstrækning eller styrkeøvelse, som kan modvirke denne overbelastning. På den måde kan man altid være med i kampene uden at være på vej mod en skade.


Mats har enormt mange styrkeøvelser for ryg, mave og side-regionerne, hvilket er meget vigtigt for balancen, som er et centralt punkt for en håndboldmålmand. Derfor har Mats træning været med til at stabilisere de meget vigtige zoner hos mig."


"Samarbejdet har været en fornøjelse, da Mats har en utrolig positiv tilgang til livet og til træning. Han er lyttende og kan bruge de informationer han modtager konstruktivt, så de ønsker jeg har haft, straks er blevet udført i den daglige træning. Han fornemmer hurtigt hvad atleten ønsker og behøver, og udtænker hurtigt praktiske øvelser som tilgodeser atletens behov. Denne egenskab er optimal for atleten, da hans daglige træning med Mats altid vil være tilpasset det behov, man måtte have på det pågældende tidspunkt."Navn: Erik Hamrén
Sport: Fodbold


Bl.a. træner for Sveriges fodboldlandshold (2009-2016),  Islands fodboldlandshold (2018-2020) og AaB (2004-2008).


”Unge fodboldspillere bør træne Sportsbasics mindst to gange om ugen og naturligvis i hver opvarmning."Navn: Hans-Kristian
Vittinghus
Sport: Badminton


"Jeg har forbedret min koordination og balance på banen markant. Kan specielt mærke det i pressede situationer, hvor jeg nu hurtigere genfinder min balance og derved nemmere kan komme i god position igen. Det har givet mig glæde ved at træne fysisk træning. Jeg har oplevet det som utroligt udbytterigt samt udfordrende. Han (Mats) har altid formået at øge udfordrende i takt med at mit fysiske niveau er steget.


Og så har det været - og er stadig - pisse sjovt!"


Følg os på Facebook, Twitter eller Instagram for vores seneste nyheder og tips