Sportsbasics 

for motionister

Covid-19 har flyttet motion og træning til dagligstuen

Få adgang til mere end 1.100 øvelser med instruktion, som alle vises som videoklip, så du let kan se, hvorledes øvelserne skal udføres. 

Nedlukningen under COVID-19 betød et skift i vores motionsvaner, og der er rigtig mange, der har flyttet deres træningsaktiviteter hjem til dagligstuen eller ud i det fri.

På træningsplatformen sportsbasics.com har vi oprettet en ny kategori "Motionister", hvor vi har sammensat en række øvelser, som du kan udføre derhjemme eller udenfor. 


Ved valg af øvelserne kan du filtrere dem efter kropsdel og funktion samt efter sværhedsgrad. Alle øvelserne ledsages af en kort video-film, der viser, hvordan øvelsen udføres.


Andelen af motionister, der streamer træningsvideoer, er mere end fordoblet i forhold til året før, og brug af træningsapps der indeholder forslag til øvelser samt komplette træningsprogrammer er blevet meget populære. 


Sundhedsstyrelsen anbefaler mindst en halv times fysisk aktivitet om dagen

De fleste ved godt, at det nytter at motionere; ikke kun for konditionens og styrkens skyld, men også for den fysiske og mentale sundhed. I de seneste årtier er dette blevet underbygget af grundig forskning, som fx viser, at fysisk aktivitet forebygger en lang række af de mest almindelige befolkningssygdomme. Det gælder bl.a. hjertekarsygdomme, type 2-diabetes, forhøjet blodtryk, knogleskørhed og flere kræftformer. Fysisk aktivitet kan også forbedre kognitionen og kan bl.a. bruges som led i forebyggelse og behandling af depression.


I sportsbasics.com finder du øvelser, som passer netop til dig. 

Et fitness-abonnement er ikke altid nødvendigt - træn derhjemme 

Som medlem af sportsbasics.com får du adgang til mere end 1.100 øvelser med instruktion, som alle vises som videoklip, så du let kan se, hvorledes øvelserne skal udføres. 

Du kan vælge imellem 100 øvelser til træning af Fod & Ben, 200 øvelser til træning af Mave & Ryg, 100 øvelser til træning af Overkrop & Arme samt 60 øvelser for Hele Kroppen og derudover et væld af træningsprogrammer, der indeholder øvelser, der er relevante for 15 specifikke idrætsgrene

Se alle øvelserne på din iPad, Tablet eller Smartphone

Lad de daglige øvelser hjælpe dig med at holde dit fysiske niveau vedlige.

Alle øvelserne kan vises på din iPad, Tablet, Smartphone eller PC.

Sammensæt dit eget træningsprogram og gem det.

I mappen "Mine øvelser" kan du gemme de træningsprogrammer, du selv har sammensat og nemt finde dem frem efter behov.

Træn bredt og alsidigt 

Ved hjælp af alsidig motion og træning og de færdige specialprogrammer for forskellige kropsdele eller funktioner, kan du undgå unødvendige skader. Du kan styrke alle dele af kroppen og skabe en bedre kropslig harmoni.

Sportsbasics for motionister

Motion er den bedste medicin

Lad sportsbasics give dig inspiration til øvelser du kan lave derhjemme.
Vælg mellem 1.100 øvelser der alle vises som videoklip med instruktion

Tilmelding for en person

  • Du får ubegrænset adgang til sportsbasics.com
  • Intet oprettelsesgebyr
  • Abonnementet kan altid sættes på pause eller opsiges 1 måned før udløb.

  • DKK 39,- pr. md.Følg os på Facebook, Twitter eller instagram for vores seneste nyheder og tips 

unsplash